Božićni domjenak 2016.

20. prosinca 2016.

U prostorijama Instituta IGH održan je tradicionalni Božićni domjenak kluba za skokove u vodu ”Medveščak”. Okupili smo se u velikom broju, naši skakači, roditelji, prijatelji i vodstvo Kluba kako bismo proslavili vrlo uspješnu 2016. godinu i podijelili našim članovima prigodne poklone i plakete. Nakon par uvodnih riječi, predstavili smo svakog našeg skakača/skakačicu i uz par lijepih riječi uručili im poklone. Nakon poklon paketa podijelili smo kožice s otisnutim imenima našim najuspješnijim sportašicama i sportašima za iznimno zalaganje (dolascima na treninge, nastupima na natjecanjima i osvojenim medaljama), kao i našim mladim nadama od kojih u budućnosti očekujemo jednak trud, zalaganje i odlične rezultate. Uslijedila je tradicionalna dodjela plaketa:

Najbolja sportašica u 2016. godini je Tessa Pavleković s osvojenih 40 medalja (26 zlatnih, 6 srebrnih i 8 brončanih).

Najbolji sportaš u 2016. godini je Franko Basler s osvojenih 29 medalja (3 zlatne, 11 srebrnih i 15 brončanih).

Uručili smo i priznanja Ruti i Abra Lei Simonić za 10 godina rada, muke i uspjeha u našem Klubu.

Na kraju smo dodijelili zahvalnice za pomoć u radu Kluba obitelji Kranjec, obitelji Ljubičić, Mariu Kokiću (takozvanom Koxu), te Ivanu Paladinu i Sergeyu Glyadelkinu iz Instituta IGH.

Nakon ”službenog” dijela domjenka okrenuli smo se proslavi uz prigriske, slastice, sokiće, vrhunsko zagorsko vino 🙂  te naravno prekrasnim tortama i tako zaključili još jednu uspješnu sezonu. Nadamo se da će i iduća biti jednako uspješna, ako ne i bolja!


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s