I. kolo Alpe Adria

Zagreb, 01. – 03. prosinac 2017.

I. kolo Alpe Adria međunarodnog natjecanja ove godine održano je u Zagrebu na Zimskom plivalištu Mladost pod priređivačkom palicom našeg kluba. Na natjecanju je sudjelovalo 130 natjecatelja iz Austrije, Italije, Srbije i 6 hrvatskih klubova.

KSV Medveščak ponovo je bio najbrojniji sa 36 natjecatelja koji su osvojili čak 18 medalja.
Najuspješnija je bila mlađa juniorka Tessa Pavleković koja se okitila s dvije zlatne medalje i pokazala zavidnu formu već na početku sezone te je to potvrdila i normom za ulazak u reprezentaciju s daske 1m.
U najmlađoj kategoriji limača najuspješniji je bio zlatni Lovro Štambak, a u stopu ga je pratio srebrni Kristijan Kolar. Zvijezda natjecanja svakako je bio i najmlađi natjecatelj, četverogodišnji Luka Štambak koji je iza sebe ostavio čak 9 starijih natjecatelja. Kod limačica odlična je bila Ema Smolec sa osvojenom srebrnom medaljom.
U kategoriji mlađih kadetkinja izdvojile su se Bruna Biočina sa osvojenih zlatom i broncom i Hana Ožanić s dva srebra, dok su u starijoj kategoriji kadetkinja medalje za klub osvojile Tesa Smolec (dva srebra) i Dora Tomljenović (bronca).
Kod kadeta najuspješniji je bio Maro Kokić s dvije srebrne medalje, a odmah iza njega plasirao se Roko Krilić s dvije brončane medalje, dok je u najstarijoj kategoriji juniora srebro i broncu osvojio Maks Škada.

Čestitke svima na sudjelovanju i uspješnom otvaranju sezone i puno sreće limačima i mlađim kadetima koji već idući vikend nastupaju na natjecanju Sportskih škola grada Zagreba.

Results Alpe Adria Zagreb 1.12.2017. – short

Results Alpe Adria Zagreb 1.12.2017. – detailed

 


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s