II. kolo Alpe Adria

Trst, 19. – 21. siječanj 2018.

II. Kolo Alpe Adria medunarodnog natjecanja održano je proteklog vikenda u Trstu. Naši natjecatelji ovog puta za klub su osvojili čak 16 medalja (od toga 8 zlata, 6 srebra i 2 bronce).

Najuspješniji rezultat ovog natjecanja ostvario je kadet Roko Krilić koji je izvrsno odskakao na dasci 3 metra, te sa osvojenih 289 bodova ostvario normu za ulazak u reprezentaciju Hrvatske.
Posebno nas veseli činjenica da je najveći broj natjecatelja sudjelovalo u kategoriji najmlađih limača, što zasigurno pokazuje kako je budućnost našeg sporta osigurana. Upravo u toj kategoriji osvojili smo zlatnu medalju zahvaljujući talentiranom Lovri Štambaku, dok je Kristijan Kolar također bio odličan, brončani.
U kategoriji mlađih kadetkinja odlicna je bila Hana Ožanić koja je s daske 3 metra sa svojim osobnim rekordom osvojila zlatnu medalju, dok se na dasci 1 metar na najviše postolje penjala Bruna Biočina.
Mlađi kadet Vito Krilić nakon ozlijede vratio se na dasku i na ovom natjecanju osvojio zlato i srebro.
U kategoriji kadetkinja na najvišem postolju izmjenjivale su se Dora Tomljenović i Tesa Smolec, dok je kod dječaka osim Roka Krilića izvrstan bio i Jan Mufić sa osvojena dva srebra.
Čestitke i ostalim Medveščakovcima na odličnim nastupima: Emi Smolec, Petri Boroje, Luciji Borić, Jakovu Matiću, Luki Štambaku, Vanji Kovačević Eberhardt, Karli Latin, Viti i Frani Ljubičić, Giti Hainski i Franki Biočini.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s