Zimsko seniorsko prvenstvo Hrvatske

16. – 17. ožujka 2018., Zagreb

Na Zimskom plivalištu ”Mladost” održano je Zimsko seniorsko prvenstvo Hrvatske na kojem je nastupilo 54 skakača i skakačica iz 6 hrvatskih klubova (Dive, Nemo, Primorje, Tršnjevka, Zadar i naravno naš Medveščak). Medveščakovaca je bilo 21, a osvojili smo ukupno 8 medalja (2 zlata, 2 srebra i 4 bronce).

Naša najbolja seniorka ponovno je bila Tessa Pavleković koja je postala seniorska prvakinja Hrvatske s daske 3 metra sinkro (u paru s Brunom Huljev iz KSV ”Zadar”) i u disciplini tornja 5 metara. Tessa je bila odlična i na dasci 1 metar i 3 metra gdje se okitila s dva srebra!

Naš muški sinkro par Franko Basler i Maks Škada imali su odličan nastup s daske 3 metra gdje su osvojili brončane medalje. Za apsolutnu senzaciju natjecanja pobrinuli su se mlađahni Jan Mufić i Marta Sabol, koji su u najatraktivnijoj disciplini sinkro mix s daske 3 metra, osvojili izvrsno treće mjesto za opće ludilo na tribinama.

Treba pohvaliti i ostale naše natjecatelje koji su odlično odskakali i na tome im od srca čestitamo!

U sklopu ovog natjecanja dodijeljeni su i pehari za najbolje klubove u Hrvatskoj u protekloj 2017. godini, pa je tako naš klub osvojio 3. mjesto!

Kratki rezultati

Detaljni rezultati

 


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s