18. Uskršnji međunarodni skakački miting, VII. Memorijal Stjepana Križića

23. – 25. ožujka 2018., Zagreb

Pod izvrsnom organizacijom našeg kluba, proteklog vikenda održan je 18. po redu Uskršnji međunarodni miting “Memorijal Stjepana Križića” koji je okupio preko 130 natjecatelja iz Belgije, Mađarske, Srbije i Hrvatske. KSV Medveščak ponovo je bio najbrojniji s čak 39 natjecatelja od limača do juniora.
Ovo natjecanje svakako će biti zapamćeno po spektakularnom otvorenju koje su nam priredili naši iskusni zagrebački skakači Maks Škada, Franko Basler, Marko Basler, Matija Car, Hrvoje Brezovac i Endi Šehić koji su svojom izvedbom digli tribine na noge i pošteno nas nasmijali. Hvala dečkima 🙂
Ovog puna okrunili smo se s čak 38 medalja, od toga 13 zlatnih, 12 srebrnih i 13 brončanih.
Naša najuspješnija natjecateljica bila je Tessa Pavleković s osvojenim zlatnim medaljama na sve četiri discipline, dok je kod dječaka to bio Jan Mufić s osvojena dva zlata i srebrom.
Po prvi puta na ovom natjecanju imali smo priliku uživati u zanimljivoj disciplini “sinkro mix” u kojoj su najuspješniji u kategoriji kadeta bili Dora Tomljenović i Roko Krilić, dok su odmah iza njih na drugu stepenicu postolja stali Marta Sabol i Jan Mufić. U istoj disciplini kod juniora, zlatnu medalju osvojila je Tessa Pavleković u paru s Davidom Ledinskim (KSV Nemo), dok su brončani bili Maja Ferenčić i Maks Škada.
U disciplini sinkro skokova kod dječaka, zlatnu medalju osvoji su Luka Martinović i Jan Mufić, dok su kod djevojčica najuspješnije bile Marta Sabol i Tesa Smolec. Brončana je bila Dora Tomljenović u paru s Lorom Magaš (KSV Zadar). U starijoj kategoriji zlatna je bila Tessa Pavleković u paru s Brunom Huljev (KSV Zadar), dok su brončane bile Maja Ferenčić i Tara Baće. Srebrni su bili Maks Škada i Endi Šehić, a brončani Lujo Petrović Liszt i Jan Benko.
U najmlađoj kategoriji limača odlični su bili Lovro Štambak (srebro) i Kristijan Kolar (bronca), dok je kod djevojčica naša najuspješnija limačica bila Ema Smolec (bronca).
U kategoriji mlađih kadetkinja briljirala je Hana Ožanić s dvije zlatne medalje, a u stopu ju je pratila Bruna Biočina s dvije srebrne medalje. Kod dječaka u istoj kategoriji srebro i broncu osvojio je Vito Krilić.
Kod starijih kadeta, zlato s daske 3m osvojio je Jan Mufić, dok je Roko Krilić bio odmah iza njega na drugoj stepenici postolja. Roko je na dasci 1m osvojio broncu, dok je nešto bolji od njega bio Luka Martinović sa osvojenom srebrnom medaljom. Kod djevojčica najuspješnija je bila Tesa Smolec s osvojenim srebrom i broncom.
U kategoriji mlađih juniora, Lujo Petrović Liszt oko vrata je objesio srebro i broncu.
Čestitke svim Medveščakovcima na izvrsnim nastupima i držimo fige na idućem natjecanju “Trofej Beograda” koje će se održati od 13. – 15. travnja.
Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način sudjelovali na našem mitingu i pomogli nam da organizacija bude na visokom nivou, od trenera, skakača, roditelja do svih posjetitelja i navijača! Vidimo se opet iduće godine!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s