Trofej Beograda

13. – 15. travnja, Beograd

MEDVEŠČAKOVCI OSVOJILI TROFEJ BEOGRADA
Što smo osvojili? Trofej Beograda. Gdje? Naravno, u Beogradu. Kada? Proteklog vikenda. Kako? S osvojenih 6 zlata, 7 srebra i 9 bronci u konkurenciji 18 klubova iz 5 zemalja (Mađarska, Bugarska, Rumunjska, Srbija i Hrvatska). Zašto? Zato što smo imali najbolju ekipu od 17 skakača i tri trenera (Sanda Donoval, Marina Novosel, Franjo Lovro Popović) koji su ostavili srce na skakaonicama. Jer jedino tako se može do ovakvog uspjeha…
Pa krenimo redom…
U kategoriji mlađih kadetkinja Hana Ožanić osvojila je zlatne medalje s daske 1m i 3m, srebrnu na tornju 5m i brončanu u sinkro skokovima s Brunom Biočinom. Bruna je osvojila još i srebro s daske 1m i broncu s daske 3m. U istoj kategoriji kod dječaka Vito Krilić osvojio je zlato s tornja 5m, srebro s daske 3m i broncu s daske 1m.
U kategoriji kadetkinja dva puta se pozlatila Dora Tomljenović i to s tornja 5m te u sinkro skokovima s Lorom Magaš (KSV Zadar). U istoj kategoriji Tesa Smolec ostvarila je norme HSSV te osvojila srebrne medalje s daske 1m i 3m, te broncu s 5m. Za pohvalu je i nastup Marte Sabol koja je odlično odkskakala dasku 3m te sa samo 1,5 bod ispod norme osvojila brončanu medalju. Kod kadeta najuspješniji je bio Roko Krilić s osvojenim zlatom u sinkro skokovima s Marom Kokićem te tri srebra s daske 1m,3m (s čak 30ak bodova iznad norme) i srebro na tornju 5m. Maro Kokić osvojio je i broncu s tornja 5m. Jan Mufić osvojio je srebro u sinkro skokovima u paru s Matejom Nevešćaninom (KSV Zadar), te dvije brončane medalje s daske 1m (0,25 do norme) i 3m.
Čestitke osvajačima medalja, ali i našim ostalim natjecateljima na sudjelovaju, a to su: Gita Hainski, Ema Smolec, Maja Ferenčić, Lujo Petrović Liszt, Jan Benko, Gašper Kranjec, Lovro Štambak i najmlađi natjecatelj ovog natjecanja Luka Štambak.
Odradili smo odlično natjecanje, te puni samopouzdanja očekujemo slijedeća natjecanja. Prvo nam slijedi natjecanje sportskih škola grada Zagreba gdje će nastupiti naši najmlađi natjecatelji, a zatim ubrzo i III kolo Alpe Adria u Zadru.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s