III. kolo Alpe Adria

Zadar, 04. – 06. svibnja 2018.

Održano je 3. kolo Alpe Adria natjecanja koje je ove godine bilo otvoreno i za klubove van Alpe Adria ekipa. Ukupno je nastupilo 18 klubova i 140 skakača i skakačica (od toga je 8 klubova i 98 skakači i skakačica iz Alpe Adria). Nastupili su: BVSC (Mađarska), GAK (Austrija), Gruzija, KSV Dupin, KSV Arno,  KSV Nemo, KSV Zadar, Lunda (Mađarska), Olympic Nice (Francuska), Poljska, RLSE (Mađarska), Turska, UKS Warsaw (Poljska), Warta (Poljska), KSV Primorje, MGFSO (Rusija), Čukarički (Srbija) i Medveščak s najvećim brojem natjecatelja (njih 28).

U otvorenoj (OPEN) konkurenciji osvojili smo 11 medalja (2 zlata, 3 srebra i 6 bronca), dok smo na Alpe Adria natjecanju bili najbolji klub s 19 medalja (6 zlata, 6 srebra i 7 bronca).

U najmlađoj (E) kategoriji odličan nastup imao je Lovro Štambak osvojivši zlato u Alpe Adria i OPEN konkurenciji, zatim Kristijan Kolar s brončanom medaljom u Alpe Adria konkurenciji. Kod djevojčica je najbolji rezultat zabilježila Ema Smolec osvojivši 4. mjesto. Treba čestitati svim našim limačima i limačicama jer su odskakali odlično i možemo biti itekako ponosni na njih!

Kod mlađih kadeta odličan je bio Vito Krilić osvojivši broncu u Alpe Adria konkurenciji s daske 1 metar i srebro s daske 3 metra (bronca OPEN). Kod djevojčica na postolju su se izmjenile Hana Ožanić sa zlatom na metru na Alpe Adria (bronca OPEN) i Bruna Biočina s brončanom medaljom s daske 3 metra na Alpe Adria.

U kategoriji kadeta u disciplini daska 1 metar, Roko Krilić osvojio je srebro (bronca OPEN), dok je Jan Mufić osvojio broncu. U disciplini daska 3 metar Maro Kokić osvojio je dvije srebrne medalje (Alpe Adria i OPEN) dok je Luka Martinović osvojio broncu na Alpe Adria.

U kategoriji mlađih juniorki, Tessa Pavleković osvojila je dvije zlatne medalje (Alpe Adria i OPEN) s daske 1 metar, dok je s daske 3 metra osvojila srebrnu medalju na Alpe Adria i broncu u OPEN konkurenciji.

Kod juniora, Maks Škada osvojio je broncu s daske 3 metra (Alpe Adria), dok je kod juniorki Tara Baće osvojila dvije zlatne medalje (Alpe Adria).

Čestitamo svim našim skakačima i sakačicama na još jednom izvrsno odrađenom natjecanju i želimo i puno sreće na nadolazećem Ljetnom kadetskom i juniorskom prvenstvu Zagreba!

AlpeAdria2018

Alpe Adria Zadar- Open

 


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s