Ljetno kadetsko i juniorsko prvenstvo Zagreba

Zimsko plivalište ”Mladost”, 25. – 27.svibnja 2018.

Završeno je natjecanje prvenstva Zagreba za kategorije limača/limačica, mlađih kadeta/kadetkinja, kadeta/kadetkinja, mlađih juniora/juniorki i juniora/juniorki u organizaciji našeg Kluba. Nastupilo je ukupno 70 skakača i skakačica, od čega je medveščakovaca ili 35. Od naših 35 natjecatelja i natjecateljica, njih čak 20 je osvojili barem jednu medalju!Ukupno smo osvojili izvrsnih 57 MEDALJA!! 15 zlatnih, 25 srebrnih i 17 brončanih.

U najmlađoj ”E” kategoriji odlični su bili Ema Smolec i Lovro Štambak koji su osvojili zlatne madalje i Kristijan Kolar sa ovojenom srebrnom medaljom. Naši ostali limači i limačice bili su izvrsni i ponosni smo na sav njihov uložen trud da savladaju skokove za natjecanje!

U kategoriji mlađih kadeta najbolji je bio Vito Krilić koji je imao izvrsne nastupe na dasci 1 metar i tornju gdje je osvojio dvije zlatne medalje uz broncu u paru sa Gašperom Kranjecom u disciplini sinkro daska 3 metra, te srebrom s daske 3 metra. Odlični su bili i Vito i Frane Ljubičić, Frane se okitio s dvije brončane medalje.  Kod djevojaka su uvjerljive bile Hana Ožanić s dva zlata (daska 3 metra i toranj) i srebro s daske 3 metra, te Bruna Biočina sa zlatom na metru i srebrom na metru i tornju. Cure su osvojile i brončanu medalju kao sinkro par!

U kategoriji kadeta najuspješniji je bio Roko Krilić s 3 zlatne medalje i to s daske 1 metar, tornja i sinkro s daske 3 metar u paru s odličnim Marom Kokićem koji je uz zlato u sinkro skokovima osvojio i zlato s daske 3 metra, te dva srebra. Luka Martinović i Jan Mufić osvojili su srebro u sinkro skokovima s daske 3 metra. Luka je s daske 1metar osvojio broncu, dok se Jan okitio broncom u disciplini toranj. S daske 3 metar Luka je osvojio srebro, dok je Jan osvojio broncu. Kod kadetkinja je najuspješnija bila Tesa Smolec s četiri srebrne medalje, dok je Marta Sabol osvojila srebro u sinkro skokovima u paru s Tesom, te još dvije brončane medalje.

U kategoriji mlađih juniorki najbolja je bila Tessa Pavleković (ujedno naša najuspješnija natjecateljica na ovom natjecanju) koja je osvojila zlatne medalje s daske 1 metar, 3 metra i u napetoj konkurenciji na tornju, dok je u sinkro skokovima osvojila drugo mjesto u paru s Majom Ferenčić koja se još okitila srebrnom medaljom s tornja, te broncom s daske 1 metar. Kod dečkiju je najuspješniji bio Lujo Petrović Liszt s osvojene 2 srebrne medalje (daska 3 metra i toranj) i 2 brončane medalje (daska 1 metar i sinkro 3 metra).

U kategoriji juniora najuspješniji bio je Maks Škada s osvojene 4 srebrne medalje, dok je Endi Šehić osvojio jednu srebrnu medalju (u sinkro paru s Maksom) i 3 brončane medalje. Kod djevojaka odlična je bila Tara Baće s dvije brončane medalje (daska 3 metra i toranj).

Čestitke našim medveščakovcima na izvrsnim rezultatima!!

LJKJPZ 2018. – kratki rezultati

LJKJPZ 2018. – detaljni rezultati

 


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s