7. Otvoreno ljetno kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske

Rijeka, 14. – 17. lipnja 2018.

Završeno je i posljednje državo prvenstvo za kadete i juniore u ovoj sezoni. Ovo natjecanje je otvorenog tipa, pa su se tako na njemu osim hrvatskih klubova natjecali i klubovi iz Mađarske, Litve, Srbije i Italije. Naš je klub na ovom natjecanju nastupio s 22 skakača i skakačica i bili su odlični osvojivši ukupno 53 medalje!! Od toga je njih 36 (10 zlata, 13 srebra i 13 bronci) na državnom prvenstvu, a 17 (3 zlata, 10 srebra i 4 bronce) u međunarodnoj konkurenciji.

U kategoriji mlađih kadetkinja odlična je bila Hana Ožanić s 3 zlata na PH i zlatom i 2 srebra u međunarodnoj konkurenciji. Njena klupska kolegica Bruna Biočina također je imala odlične nastupe osvojivši 2 srebra i broncu na PH i broncu u međunarodnoj konkurenciji. Kod dječaka je Vito Krilić odskakao odlično natjecanje s tornja osvojivši zlato i u međunarodnoj konkurenciji i na PH.

U kategoriji kadetkinja odličan nastup s tornja imala je Dora Tomljenović osvojivši zlato na PH i srebro u međunarodnoj konkurenciji, te zlatnu medalju na PH i međunarodnom u paru s Lorom Magaš u disciplini sinkro skokova s daske 3 metra. S daske 1 metar osvojila je broncu na PH. Tesa Smolec osvojila je brončane medalje s tornja i daske 3 metra dok je u disciplini sinkro skokova u paru s Martom Sabol osvojila srebrnu medalju na PH i međunarodnoj konkurenciji. Kod dječaka odlični su bili sinkro par Roko Krilić i Maro Kokić osvojivši zlato na PH i srebro u međunarodnoj konkurenciji. Roko je još osvojio 3 srebra na PH i srebro i broncu na međunarodnom, dok je Maro osvojio 3 bronce na PH i jednu na međunarodnom. Odličan je bio i Jan Mufić u sinkro paru s Matejom Nevešćaninom s osvojenom broncom na PH i međunarodnom.

Kod mlađih juniorki odličan nastup s daske 3 metra imala je Tessa Pavleković osvojivši zlatnu medalju na PH i srebrnu na međunarodnom. Uz zlato osvojila je i srebro i broncu s tornja i daske 1 metar dok je u sinkro paru s Brunom Huljev osvojila zlato na PH, te srebro na međunarodnom. Kod mlađih juniora Lujo Petrović Liszt osvojio srebro s tornja na PH i broncu u sinkro paru s Tonijem Buzovom.

U ketegoriji juniorki naša Tara Baće osvojila je brončanu medalju s tornja na PH. Kod dečki je svoje poslijednje juniorsko natjecanje odradio Maks Škada i to sa stilom osvojivši 3 srebra i broncu! Endi Šehić osvojio je broncu i srebro na PH.

Čestitamo svim našim skakačima i skakačicama, te naravno trenerima!

Kratki rezultati

Detaljni rezultati

 


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s