Međunarodno natjecanje ”Liko diving cup 2018”

Kijev, Ukrajina 23. – 28. listopad 2018.

Naši natjecatelji drugu su godinu za redom nastupili na međunarodnom natjecanju u glavnom gradu Ukrajine, Kijevu. U sastavu Maro Kokić, Vito Krilić, Luka Martinović, Jan Mufić, Marta Sabol, Tesa Smolec, Dora Tomljenović i Tessa Pavleković uz pratnju trenerica Marine Novosel i Sande Donoval vratili su se u Zagreb sa 6 medalja (1 zlato, 1 srebro i 4 bronce)!

Na natjecanju je sudjelovalo 5 zemalja: Bjelorusija, Gruzija, Njemačka, Ukrajina i Hrvatska. Domaćini iz Ukrajine nastupili su s 10 klubova, a naša je ekipa na kraju zauzela 2. mjesto u ukupnom poretku što je odličan rezultat.

Najbolje nastupe od naših skakačica imala je Marta Sabol, koja je osvojila zlatnu medalju u disciplini daska 3 metra za što joj je na postolju i zasvirala hrvatska himna. Također je osvojila brončanu medalju s daske 1 metar, te još jednu broncu u sinkro paru s Tesom Smolec. Dora Tomljenović izvrsno je odskakala s daske 3 metra osvojivši srebrnu medalju, do zlata ju je dijelilo manje od 1 boda! Tessa Pavleković imala je odlične nastupe u disciplinama daske 3 metra, te s daske 1 metar gdje je osvojila brončanu medalju.
Kod muških natjecatelja Maro Kokić i Jan Mufić bili su odlični u sinkro skokovima s daske 3 metra gdje su završili kao 4., a do medalje im je nedostajalo manje od boda.
Luka Martinović je na dasci 1 metar osvojio odlično 6.mjesto, a Vito Krilić imao je izvrstan nastup s daske 1 metar gdje je od ukupno 19 natjecatelja zauzeo 5. mjesto.
Čestitamo našim natjecateljicama i natjecateljima, kao i njihovim trenericama na odličnim rezultatima!

 


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s