II kolo Alpe Adria

25. – 27. siječnja 2019., Graz, Austrija

Završeno je i drugo kolo Alpe Adria natjecanja, održano u Grazu  organizaciji GAK-a. Naših medveščakovaca je nastupilo 21, a iz Graza su donijeli 13 medalja (4 zlata, 6 srebra i 3 bronce).

Najuspješniji naš skakač bio je Vito Krilić s dvije zlatne medalje u kategoriji mlađih kadeta. Maro Kokić osvojio je zlatnu medalju s daske 1 metra i srebrnu  sdaske 3 metra uz odlične bodove (do norme ga je dijelilo manje od 2 boda). Jan Mufić imao je odlične nastupe s daske 1 metar i 3 metar uz osvojene dvije srebrne medalje i rezultatom kojim je izborio mjesto u reprezentaciji! Frane Ljubičić osvojio je brončanu medalju u kategoriji mlađih kadeta, dok se u najmlađoj kategoriji limača mladi Lovro Štambak također okitio broncom.

Što se tiče djevojaka odličan nastup imala je Hana Ožanić s osvojenom zlatnom medaljom u disciplini daske 3 metra i srebrnom medaljom na dasci 1 metar. U kategoriji juniorki Tessa Pavleković je osvojila dvije srebrne medalje. Kod mlađih juniorki brončanu medalju osvoila je Dora Tomljenović, a do drugog mjesta ju je dijelilo 0,40 boda.

Čestitke našim natjecateljima! Slijedeće kolo Alpe Adria održat će se u Zadru 03. – 05. svibnja, vidimo se!!

graz kratki rezultati

graz detaljni rezultati

graz


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s