Zimsko kadetsko i juniorsko prvenstvo Zagreba

08. – 10. veljače 2019., Zagreb

Na Zimskom plivalištu ”Mladost” održano je kadetsko i juniorsko prvenstvo Zagreba, nastupilo je 78 natjecatelja i natjecateljica iz četiri zagrebačka kluba. Medveščak je na ovom natjecanju nastupio s njih čak 38. Osvojili smo ukupno nevjerojatnih 60 medalja! Od to 15 zlatnih, 24 srebrnih i 21 brončana!

Krenimo po redu: U disciplini sinkro skokova s daske 3 metar kod juniorki je zlatnu medalju osvojila Tessa Pavleković, dok su srebrne medalje uzele Dora Tomljenović i Marta Sabol. Kod juniora su se srebrnim medaljama okitili Roko Krilić i Maro Kokić, dok su brončane medalje osvojili Endi Šehić i Lujo Petrović Liszt. U kategoriji kadetkinja su Bruna Biočina i Hana Ožanić osvojile srebrne medalje, dok su u kadetima zlatne medalje osvojili Jan Mufić i Luka Martinović. Srebrnu medalju osvojio je Vito Krilić, a brončani par bili su Kristijan Kolar i Lovro Štambak.

U kategoriji juniorki naša Tessa Pavleković osvojila je dva zlata i srebro, dok je Tara Baće osvojila dvije bronce. Kod juniora Endi Šehić je tri puta bio srebrni, a njegov klupski kolega Lujo Petrović Liszt tri puta brončani.

U kategoriji mlađih juniorki Dora Tomljenović uzela je tri srebrne medalje, dok je Marta Sabol bila tri puta brončana. U mlađim juniorima Roko Krilić osvojio je zlatnu medalju s tornja 5 metara i dvije srbrne medalje s daske 1 metar i 3 metra. Maro Kokić bio je tri puta brončani.

U kategoriji kadetkinja zlatom, srebrom i broncom okitila se Hana Ožanić, dok je kod kadeta Luka Martinović osvojio dvije zlatne i jednu srebrnu medalju. Jan Mufić osvojio je zlato, srebro i broncu.

U kategoriji mlađih kadetkinja Ema Smolec osvojila je zlato s daske 3 metra, Karla Latin srebro s daske 1 metar, a Vanja Kovačević Eberhart srebro s daske 3 metra i broncu s daske 1 metar. Kod mlađih kadeta izvrsne nastupe odradio je Vito Krilić osvojivši tri zlatne medalje! Frane Ljubičić osvojio je srebro s daske 1 metar, a Lovro štambak srebro s dake 3 metra. Kristijan Kolar bio je dva puta brončani.

U najmlađim kategorijama limačica, Patrizia Belić osvojila je srebrnu medalju s daske 1 metar, a Lovro Štambak bio je najbolji među limačima s osvojenim zlatom. Petar Križanić osvojio je svoju prvu medalju i to broncu s daske 1 metar!

U sklopu ovog natjecanja dodijeljane su i nagrade za najboje skakače u protekloj sezoni pa je tako Tessa Pavleković osvojila plaketu za najbolju mlađu  juniorku, Roko Krilić za najboljeg kadeta, Hana Ožanić za najbolju mlađu kadetkinju, Lovro štambak za najboljeg limača i Ema Smolec za najbolju limačicu.

Na dodijeli nagrada za najbolje klubove Medveščak je osvojo drugo mjesto!

Čestitamo svim našim natjecateljima, bili su odlični i želimo i m da nastave sa svojim uspjesima!

kratki rezultati

detaljni rezultati

 


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s