Zimsko kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske

15. – 17. veljače 2019., Zadar

Završeno je prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore, održano na bazenu ”Višnjik” u Zadru. Naš je klub nastupio s 21 skakača i skakačica, a osvojili su čak 41 medalju! Od toga 7 zlata, 18 srebra i 16 bronci.

Naša najuspješnija natjecateljica bila je Tessa Pavleković s osvojene 3 zlatne medalje (daska 1m, 3m i toranj 5 metara), te srebrom u sinkro skokovima s daske 3 metra u kategoriji juniorki.

Kod muških je najuspješniji bio mladi Vito Krilić s osvojene 3 zlatne medalje (daska 1m, 3m i toranj 5 metara), te broncom u sinkro skokovima u kategoriji kadeta.

U kategoriji kadeta D, Lovro Štmbak se okitio srebrnom medaljom s daske 1 metar, dok je kod kadetkinja D, Vanja Kovačević Eberhart osvojila srebro i broncu (daska 3 m i 1 m).

U kategoriji kadeta C, Luka Martinović okitio se s 3 srebrne medalje, dok je Jan Mufić bio dva puta srebrni i dva puta brončani. U istoj kategoriji, ali kod djevojčica, Hana Ožanić je osvojila srebro i broncu, a Bruna Biočina srebrnu medalju.

U kategoriji juniora B, Roko Krilić osvojio je zlato s tornja 5 metara, te dva srebra (daska 3m i sinkro), a Maro Kokić osvojio je dva srebra i dvije bronce. Kod djevojaka se Dora Tomljenović okitila s jednom srebrno i dvije brončane medalje, a Tesa Smolec i Marta Sabol s po jednom brončanom medaljom.

U kategoriji juniora A, Endi Šehić se okitio s tri srebra i jednom broncom, a Lujo Petrović Liszt s tri bronce. Kod djevojaka je, osim Tesse s četiri osvojene medalje, medalju osvojila i Tara Baće i to broncu s tornja 5 metara.

Na svečanom otvorenju ovog natjecanje, proglašeni su i najbolji klubovi u 2018. godini,  a naš je Medveščak osvojio drugo mjesto!

Iskrene čestitke svima!!

Rezultati ZKJPH 2019. – kratki

Rezultati ZKJPH 2019. – detaljni

 


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s