Zimsko seniorsko prvenstvo Hrvatske

15. – 16. ožujak 2019., Zagreb

Tjedan dana nakon održavanja Zimskog seniorskog prvenstva Zagreba, održano je i prvenstvo Hrvatske za istu kategoriju. Natjecanje je održano na Zimskom plivalištu ”Mladost”, a naš je klub nastupio sa 17 natjecatelja i natjecateljica.

Osvojili smo 14 medalja (1 zlato, 7 srebra i 6 bronci).

Zlatnu medalju s tornja 5 metara osvojila je Tessa Pavleković, a uz tu je osvojila još 4 medalje: srebro s daske 1 metar, 3 metra, 3 metra sinkro, te broncu u disciplini sinkro Mix s partnerom Janom Mufićem. Njena sinkro partnerica, Dora Tomljenović, uz srebro u sinkro skokovima, osvojila je i srebro s tornja 5 metara.

Luka Martinović i Jan Mufić osvojili su srebro u sinkro skokovima s daske 3 metra, dok su njihovi klupski kolege Maro Kokić i Roko Krilić osvojili bronce. Kod djevojaka u disciplini sinkro daska 3 metra su se još naše Marta Sabol i Tesa Smolec okitile broncom. Čestitke svima!

U sklopu ovog natjecanja proglašeni su i najbolji sportš i sportašica Hrvatske u 2018. godini. S ponosom možemo reći kako je najboljom sportašicom proglašena naša Tessa Pavleković. Od srca joj čestitamo na svom uloženom trudu i odličnim rezultatima koji ju prate! Bravo Tessa!

Kratki rezultati PH

Detaljni rezultati PH


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s