III. kolo Alpe Adria

03. – 05. svibnja 2019., Zadar

Završeno je predzadnje, 3. kolo Alpe Adria natjecanja, održano na bazenu Višnjik u Zadru. Ovo je kolo bilo otvoreno, tako da su uz zemlje i klubove Alpe Adria (Austrije, Italija, Srbija i Hrvatska) nastupili i skakači  i skakačice iz Francuske, Gruzije, Mađarske i Rusije.

Ukupno je nastupilo 150 skakača, a ispred našeg Kluba njih 21. Osvojili smo 17 medalja, od toga 4 zlata, 7 srebra i 6 bronci.

Kod djevojaka A kategorije, srebrnu medalju osvojila je Tessa Pavleković s daske 1 metar. Kod dječaka B kategorije najbolji je bio Roko Krilić s osvojenim zlatom s daske 3 metra i broncom s daske 1 metar. Kod djevojaka B kategorije, srebrom s daske 1 metar okitila se Tesa Smolec, dok je Marta Sabol u istoj disciplini osvojila broncu. U disciplini daske 3 metra još jedno srebro pripalo je Tesi Smolec, dok je broncu osvojila Dora Tomljenović.

U C kategoriji dječaka, dvije srebrne medalje osvojio je Luka Martinović, dok je Jan Mufić osvojio broncu s daske 3 metra. U istoj kategoriji kod djevojaka, dvije srebrne medalje osvojila je Hana Ožanić.

U D kategoriji, odlične nastupe imao je Vito Krilić koji se okitio s dvije zlatne medalje, a njegov klupski kolega Frane Ljubičić osvojio je broncu s daske 1 metar. U najmlađoj E kategoriji, odličan je bio Lovro Štambak s osvojenim zlatom s daske 1 metar.

Čestitamo našim natjecateljima na odličnim nastupima!

Results AlpeAdria-2019


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s