Ljetno kadetsko i juniorsko prvenstvo Zagreba

24. – 26. svibnja 2019., Zagreb

Završeno je Kadtsko i juniorsko prvenstvo Zagreba, koje se održalo proteklog vikenda na Zimskom plivalištu ”Mladost”. Naš klub nastupio je s 34 skakača i skakačica, a osvojili su 20 zlatnih, 22 srebrne i 25 brončanih medalja, za ukupno čak 67 medalja!

Krenimo od najmlađe E kategorije. S daske 1 metar, zlato je osvojio Lovro Štambak, dok je srebro osvojio Luka Štambak. Kod djevojčica, brončanu medalju osvojila je Patrizia Belić.

U D kategoriji s daske 1 metar, srebrnu medalju osvojila je Ema Smolec, dok je broncu osvojila Karla Latin. S daske 3 metra zlato je pripalo Karli Latin, srebro Vanji Kovačević Eberhart, a bronca Emi Smolec. S tornja 5 metara, zlato je osvojila Ema Smolec, dok je srebro osvojila Vanja Kovačević Eberhart. Kod dječaka na dasci 1 metar zlato je osvojio Vito Krilić, srebro je pripalo Frani Ljubičiću, a broncu je osvojio Kristijan Kolar. S daske 3 metra, još jenom je zlatnu modalju osvojio Vito Krilić, srebro Lovro Štambak, dok je broncu osvojio Frane Ljubičić. Isti je poredak bio u disciplini toranj 5 metara. U sinkro skokovima srebrnu medalju osvojio je Vito dok su Frane i Kristijan osvojili brončanu medalju.

U C kategoriji kod djevojaka, Hana Ožanić osvojila je zlatne medalje s daske 1 metar i  3 metra, dok je na tornju osvojila broncu. Kod dječaka, zlatnu medalju s daske 1 metar osvojo je Luka Martinović, dok je srebro pripalo Janu Mufiću. S daske 3 metra, zlatna medalja pripala je Janu Mufiću, a srebro Luki Martinoviću. S tornja 5 metara, zlatnu medalju osvojio je Luka Martinović, dok je Jan Mufić bio brončani. U sinkro skokovima zlatne medalje osvojili su Bruna Biočina i Hana Ožanić, te Luka Martinović i Jan Mufić.

U B kategoriji kod djevojaka, Dora Tomljenović osvojila je zlatnu medalju na tornju, srebrnu medaju na dasci 1m i  brončanu medalju sa daske 3m, te  srebrnu medalju u sinkro skokovima sa Tessom Pavleković. Tesa Smolec osvojila je jedno srebro i jednu broncu sa daske visine 1m i 3m, dok je u sinkro skokovima osvojila broncu u paru sa Martom Sabol, koja je osvojila još jednu brončanu medalju sa tornja. Roko Krilić osvojio je zlato na tornju, dok je na dasci 3m osvojio srebro a na 1m broncu. Maro Kokić osvojio je srebrnu medalju na dasci 1m,  brončanu na dasci 3m te srebrnu medalju u sinkro skokovima sa Rokom.

U A kategoriji, Tessa Pavleković osvojila je zlata na dasci 1m, 3m te na tornju. Tara Baće osvojila je 3 brončane medalje na dasci 1m, 3m i na tornju. Endi Šehić osvojio je 3 srebrne medalje te jednu brončanu u sinkro skokovima s Lujom Petrovićem Lisztom koji je na ovom natjecanju osvojio još 3 brončane medalje sa daske 1m, 3m i na tornju.

Iskrene čestitke svim natjecateljima! 🙂

kratki rezultati

detaljni rezultati

 


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s