“Natjecanje 4 nacije”

Natjecatelji kluba za skokove u vodu Medveščak sudjelovali su na natjecanju „4 nacije“ koje se održalo u Rijeci od 23.-24.11.2019. na kojem su sudjelovali sportaši iz Austrije, Češke, Mađarske i Hrvatske.

Na natjecanju su sudjelovali za selekciju zagrebačkog saveza za skokove u vodu u sastavu: Vito Krilić, Lovro Štambak, Vanja Kovačević Eberhardt, Luka Martinović, Jan Mufić i Hana Ožanić te trenericom  Marinom Novosel.

Selekcija zagrebačkog saveza za skokove u vodu osvojila je ukupni pehar za najbolji tim cijelog natjecanja koje se održalo kroz 4 godine te je finale bilo ove godine  u Rijeci.

Naši sportaši osvojili su ukupno 11 medalja, od toga 4 zlata, 3 srebra i 4 bronce.

Vito Krilić je bio naš najuspiješniji natjecatelj, osvojio je 2 zlatne medalje sa daske 1m i 3m.

Lovro Štambak bio je najmlađi natjecatelj ovog natjecanja, skakao je u starijoj kategoriji te osvojio 2 brončane medalje sa daske 1m i 3m.

Vanja Kovačević Eberhardt odlično je odskakala svoj program te osvojila brončanu medalju sa daske 3m i 5. mjesto sa daske 1m

Luka Martinović i Jan Mufić bili su apsolutno fantastični, dečki su podjelili medalje pa tako je Luka osvojio zlatnu medalju na dasci 3m i srebrnu medalju na dasci 1m, dok je Jan osvojio zlatnu medalju na dasci 1m te srebrnu medalju na dasci 3m.

Hana Ožanić svojim odličnim nastupima osvojila je srebrnu medalju na dasci 3m te brončanu medalju na dasci 1m.

Svi natjecatelji koji su nastupili na natjecanju osvojili su medalju!

Iskrene čestitke svim natjecateljima


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s