Natjecanje Sportskih škola Grada Zagreba, zimsko

Proteklog vikenda održano je natjecanje Sportskih škola Grada Zagreba u skokovima u vodu. Natjecanje se održalo u dva dana, 13.12.2019. natjecatelji su nastupali u disciplini daska 3 metra, dok su nedjelju 15.12.2019. nastupali sa daske visine 1 metra.

Nastupilo je ukupno 74 natjecatelja i natjecateljica iz 4 zagrebačka kluba u kategorijama limača/limačica i mlađih kadeta/kadetkinja.

Ispred našeg kluba nastupilo je 25 natjecatelja, a osvojili su 15 medalja od toga 4 zlatne, 6 srebrnih i 5 brončanih medalja.

Naši najuspješniji natjecatelji bili su:

Lovro Štambak sa osvojene 2 zlatne medalje u kategoriji limača i Frane Ljubičić sa osvojene 2 zlatne medalje u kategoriji mlađih kadeta.

Karla Latin osvojila je 2 srebrne medalje u kategoriji mlađih kadetkinja, a Kristijan Kolar dvije srebrne medalje u kategoriji mlađih kadeta.

Luka Štambak osvojio je 1 srebrnu i 1 brončanu medalju u kategoriji limača, Patrizia Belić osvojila je 1 srebrnu medalju u kategoriji limačica, Luka Ćorluka osvojio je 2 brončane medalje u kategoriji mlađih kadeta, Vanja Kovačević Eberhardt i Petra Boroje osvojile su svaka po jednu brončanu medalju u kategoriji mlađih kadetkinja.

Odlične nastupe imali su svi naši natjecatelji, čestitke i onima koji su zabilježili prvi nastup za klub te im želimo još puno natjecanja i dobrih rezultata!


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s