Alpe Adria 2. kolo Graz, Austrija

Prekrasne vijesti stižu nam iz Graza gdje se održalo 2. kolo međunarodnog natjecanja Alpe Adria od 07.-09.02. 2020.

Maro je potvrdio normu na dasci 1 metar, dok je Jan ostvario norme na dasci 1 metar i na dasci 3 metra za odlazak na juniorsko prvenstvo Europe koje se održava u Edinburghu od 30.06. – 05.07.2020.

Lovro Štambak ostvario je normu za ulazak u kadetsku reprezentaciju Hrvatske!

Ispred KSV Medveščaka na natjecanju su nastupali:

Jakov Matić, Jakov Gornik, Luka Štambak, Patrizia Belić, Kiara Grižić, Helena Latin, Lovro Štambak, Luka Ćorluka, Ema Smolec, Petra Boroje, Frane Ljubičić,  Bruna Biočina, Karla Latin, Hana Ožanić, Jan Mufić, Maro Kokić, Marta Sabol, Tesa Smolec i Dora Tomljenović.

Medveščak je na natjecanju osvojio čak 13 medalja (6 zlata, 4 srebra i 3 bronce).

U kategoriji E Patrizia Belić i Luka Štambak osvojili su bronce sa daske 1m, Kiara Grižić zauzela je 10. mjesto, Helena Latin 13. mjesto, Jakov Gornik zauzeo je 6. mjesto a Jakov Matić 7. mjesto.

U kategoriji D fantastičan je bio Lovro Štambak koji je osvojio zlatnu medalju sa daske 1m i sa daske 3 metra, Luka Ćorluka zauzeo je 7. mjesto sa daske 1 metar, Ema Smolec zauzela je 4. mjesto na dasci 1m i na dasci 3m,  a Petra Boroje 7. mjesto sa daske 1 metra.

U kategoriji C Hana osvojila je jednu zlatnu medalju sa daske 1 metra i brončanu sa 3 metra, Bruna je osvojila srebrnu medalju na dasci 1m, Karla je zauzela 6. mjesto na dasci 1m te 4. mjesto na dasci 3m, Frane je zauzeo 6.mjesto sa daske 1m i 3m.

U kategoriji B Jan je osvojio zlatnu medalju sa 1 metra i sa 3 metra, Maro je osvojio srebrnu medalju na dasci 1m, Dora je osvojila srebrne medalje na dasci 1m i 3m, Tesa je osvojila zlatnu medalju na dasci 1m (nedostajalo joj je 0.40 bodova do norme za ulazak u reprezentaciju Hrvatske), dok je Marta zauzela 4. mjesto na dasci 1m i 5.mjesto na dasci 3m.

 

Iskrene čestitke svima!


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s