Europsko juniorsko prvenstvo

 Na bazenu  Kantrida u Rijeci održalo se Europsko juniorsko prvenstvo na kojem su nastupilo 180 natjecatelja iz 24 države, a Riječki sportski savez i grad Rijeka još jednom su nakon 2016. godine uspješno organizirali Europsko juniorsko prvenstvo.

Natjecanje je održano pod strogim epidemiološkim mjerama u “bubble” sistemu kako bi se osigurala sigurnost svih sudionika.

Iz našeg kluba nastupali su: Lora Magaš, Tesa Smolec, Luka Martinović i Jan Mufić

U disciplini Jump event Hrvatsku su predstavljali DAVID LEDINSKI, LUKA MARTINOVIĆ, BARBARA BARTOLIĆ I TESA SMOLEC te zauzeli odličnu  9. poziciju.

LUKA MARTINOVIĆ u finale je ušao s daske 3m gdje je u konačnici završio kao 11., a nastupio je i u disciplini toranj 7,5 i 10 m gdje nažalost nije ostvario ulazak u finale.

JAN MUFIĆ nastupio je u disciplini daska 1m gdje je ostao bez finala za jednu poziciju, ali je ostvario bodovnu normu za odlazaka na Svjetsko juniorsko prvenstvo.

TESA SMOLEC ostvarila je finale s daske 3m te zauzela 12. poziciju.

BRUNA HULJEV I LORA MAGAŠ nisu se uspjele plasirati u finale individualnih disciplina, ali su sjajno odradile disciplinu sinkro 3m gdje su zauzele 8. poziciju.

Naša sutkinja na ovom prvenstvu, SANDA DONOVAL, ocjenjena je s visokim postotkom učinkovitosti od 98%.

Čestitke svim natjecateljima a pogotovo MATEJU NEVEŠČANINU koje je osvojio brončanu medalju na dasci 3 metra. Također, čestitamo svim trenerima na ovom prvenstvu – ŠIMI PERIĆU, PETRI BALOG i MARINI NOVOSEL na sjajnim rezultatima te im želimo puno sreće na Svjetskom juniorskom prvenstvu koje će se održati u prosincu ove godine u Kijevu.


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s