Natjecanje sportskih škola

13. svibnja 2017., Zagreb

Završeno je i natjecanje sportskih školica održanog na ZP ”Mladost” u organizaciji našeg kluba i KSV ”Dive”. Na natjecanju je nastupilo preko 60 natjecatelja i natjecateljica najmlađih kategorija limača/limačica i mlađih kadeta/kadetkinja. Ispred našeg kluba nastupilo je njih ukupno 22, s time da su svoje prve nastupe za novi klub upisali Gita Hainski, Vito Krilić, Luka Martinović i Jan Mufić i ostvarili odlične rezultate.

Osvojili smo ukupno 7 medalja (3 zlata, 3 srebra i 1 broncu).

U kategoriji limača naši su skakači bili uvjerljivo najbolji zauzevši prvih 5 mjesta. Zlatni je bio Vito Krilić, srebrni Lovro Štambak, brončani Kristijan Kolar, dok su 4. i 5. mjesto zauzeli Vito i Frane Ljubičić. Odličan nastup upisao je i naš mladi Karlo Fleck Cvrtila s osvojenim 9. mjestom, te Jakov Križić koji je zauzeo 11. mjesto.

U kategoriji limačica odlična je bila Ema Smolec s osvojenom zlatnom medaljom, te Zara Donoval (4. mjesto), Melina Motušić (5. mjesto), karla Latin (9. mjesto), Lana Mikić (10. mjesto), Maša Batinović (15. mjesto) i Lucija Borić koja je na svom prvom natjecanju bila odlična 19.

U kategoriji mlađih kadeta odlični su bili Jan Mufić s osvojenom zlatnom medaljom i Luka Martinović sa srebrom. Svoje prvo natjecanje odlično je odradio Juraj Meštrić zauzevši 6. mjesto i njegov brat Stjepan Meštrić koji je završio na 7. mjestu.

U kategoriji mlađih kadetkinja ponovno smo zabilježili odlične rezultate, Bruna Biočina osvojila je srebrnu medalju, Hana Ožanić bila je odlična 4., Gita Hainski 5. i Lara Križić 6.

Čestitamo svim našim skakačima na odlično odrađenom natjecanju!!

Školice Detaljni rezultati


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s