Natjecanje sportskih škola

Zagreb, 10. prosinca 2017.

Završilo je i posljednje natjecanje u ovoj kalendarskoj godini, natjecanje Sporskih škola Grada Zagreba na kojem su nastupili natjecatelji i natjecateljice kategorija limača, limačica, mlađih kadeta i mlađih kadetkinja. Naš klub bio je organizator, a natjecanje je održano na Zimskom plivalištu ”Mladost”. Nastupilo je 57 mladih skakača i skakačica iz 4 zagrebačka kluba, a ispred našeg kluba nastupilo ih je ukupno 22.

Naši medveščakovci bili su najuspješniji osvojivši ukupno 6 medalja (2 zlata, 3 srebra i 1 broncu). U kategoriji limačica bročanom se medaljom okitila Zara Donoval, a odlične su bile i sestre Mikić, Lucija Borić, Petra Boroje i Patrizia Belić. Kod limača se zlatnom medaljom okitio Lovro štambak, dok je njegov klupski kolega Kristijan Kolar osvojio srebro. Odlične nastupe imali su i Luka Štambak (inače najmlađi natjecatelj 2013. godište), Jakov Matić, Matija Kasić i Andi Sipić. Kod mlađih kadetkinja zlatnu medalju osvojila je Bruna Biočina, a srebnu Hana Ožanić. Odlične nastupe imale su i Vanja Kovačević Eberhart, Karla Latin, Sara Lekan, Viktorija Belić i Maša Batinović. U kategoriji mlađih kadeta srebrom se okitio Frane Ljubičić, odlične nastupe imali su Vito Ljubičić i Konrad Schmidt.

Čestitke svim našim skakačima, osvajačima medalja i onima kojima je ovo bilo prvo natjecanje u karijeri i želimo im svima puno uspjeha  budućnosti.

Kratki rezultati

Detaljni rezultati


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s